Eet- en Wielercafé Cours

Fietsen …

Eet- & Wielercafé Cours is veel meer dan alleen een wielercafé. De fiets is een onderdeel van ons concept, een schitterend thema om ons op te onderscheiden. We zenden (bijna) al het wielrennen uit, organiseren zelf toertochten, zijn rust- & startplaats voor recreatieve (groepjes) fietsers. Uit het fietsen halen we een stukje duurzaamheid, ambacht en verkennen van nieuwe terreinen. Dat linken we vervolgens weer naar onze keuken.

… en eten

Daar staat Jeroen (Grit) geweldig te koken. Naast een lunch en hele gezellige borrelplank(en) kookt hij een overheerlijk diner. Wat kan uitgebreid worden tot zelfs 6(!) gangen met passende wijnen en/of bieren. We hebben een ‘culinaire’ kaart en een eetcafé kaart. Beide smakelijk, maar verschillend van niveau. Bij ons kan je van sparerib tot kreeft eten!

Binnentuin

We herbergen het best bewaarde geheim van Assen: Onze geweldige binnentuin! In onze tuin hebben we een klimwand (voor kinderen en hele speelse volwassenen), een buitenbar, een vast podium voor muzikale omlijsting en binnenkort ook nog een buitenkeuken.

Een ideale plek voor ouders met kinderen, een (bedrijfs)feestje, bruiloft of gewoon om lekker te borrelen. Vanaf begin van de middag tot zonsondergang kan je bij ons uit de wind en in de zon vertoeven.

Het Preuvenement Assen presenteert met trots Café Cours. Ervaar een kleine uitvoering van de kaart, verrassende speciaalbieren van de wisseltap en een gezellige sfeerplek in de Gouveneurstuin. Mis ook de bioscoop niet voor de wielerliefhebbers die niets wil missen van de Ronde van Spanje!

ook lekker