Zomer 2022 here we come

wo 23 mrt

In het laatste weekend van augustus vindt het Preuvenement Assen weer zoals vanouds plaats in de Gouverneurstuin en op de Brink. Om te vieren dat we weer live mogen samenkomen om cultureel en culinair Assen te ontdekken, plakken we er een extra avond aan vast! De extra avond op vrijdag 26 augustus is de opmaat voor een weekend vol kunst, cultuur, eten en drinken.

Programma

Een aantal artiesten die al voor editie 2021 geboekt stonden, zullen alsnog in 2022 komen optreden. Het programma van editie 2022 krijgt momenteel vorm. Tussen april en juli 2022 wordt de line-up op deze plek beetje bij beetje bekend gemaakt. Hou daarom deze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Laatste weekend van augustus

Het Preuvenement Assen is een jaarlijks evenement in het laatste weekend van augustus. Verspreid door de Gouverneurstuin en op de Brink laat een keur aan Assense horecaondernemers het publiek proeven van hun lekkerste hapjes en drankjes. Op drie verschillende podia is een doorlopend cultuurprogramma dat kleine voorproefjes geeft van wat er komend seizoen in cultureel Assen te beleven valt.

Kom proeven en genieten op 26, 27 en 28 augustus 2022.
Toegang is gratis.