Preuvenement Assen zoekt vrijwilligers

wo 20 jul

Om de 10e editie van het Preuvenement Assen tot een daverend succes te maken, is de organisatie op zoek naar vrijwilligers.

Als vrijwilliger ben je onderdeel van een gezellig team van zo’n 40 vrijwilligers die er samen voor zorgen dat de bars draaien, de muntverkoop op rolletjes verloopt, en zorgen dat artiesten en publiek gastvrij onthaald worden.

Naar wie zijn we op zoek?

Vrijwilligers helpen tijdens het Preuvenement bij de volgende taken: Muntverkoop/ infobalie; Bar/ tappen; Publieks- & artiestenbegeleiding; Runners.

Op dit moment zoeken we vooral nog voor de bars extra hulp. Ervaring met tappen is een pré, maar geen vereiste. Kom gezellig frisdrank schenken en tappen en natuurlijk een graantje meepikken van het programma met prima uitzicht op de podia!

Wanneer?

Het Preuvenement Assen is elk jaar in het laatste weekend van augustus en vindt plaats in en rond de Gouverneurstuin. Dit jaar valt het festival in het laatste weekend van de zomervakantie:

vrijdag 26 augustus, 18.30 – 23.00 | zaterdag 27 augustus, 17.30 – 23.00 | zondag 28 augustus, 13.00 – 20:00

Als vrijwilliger kun je zelf aangeven welke dagen of dagdelen je wilt helpen. We kunnen met name op de zaterdagavond nog extra handen gebruiken.

Wat krijg je?

Naast eeuwige dank en een gezellige tijd met leuke mensen, krijg je als vrijwilliger een eigen Preuvenement ‘22 T-shirt, lunch en muntjes om op het terrein te besteden. In de week voor het festival komen alle vrijwilligers samen om elkaar te ontmoeten en onder het genot van een drankje alle taken vast door te nemen. Later in het jaar organiseren we vaak nog een gezellige borrel voor alle vrijwilligers.

Ja, ik meld me aan!

Enthousiast geworden? Stuur een e-mail met informatie over jezelf en je beschikbaarheid aan Viola Aalders via viola@preuvenementassen.nl