Maatregelen rondom Corona

za 10 jul

De versoepelingen die op 26 juni 2021 waren ingegaan, zijn op 9 juli weer deels teruggedraaid. Dit houdt onder andere in dat meerdaagse evenementen niet zijn toegestaan. Deze maatregel is van kracht tot en met 13 augustus 2021, het Preuvenement Assen start op 28 augustus 2021.

Wij houden ons als organisatie aan alle geldende maatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus. Ondertussen gaan we onvermoeibaar en met goede moed door met de voorbereidingen van het gezelligste evenement van Assen. We kijken reikhalzend uit naar dat laatste weekend in augustus! Onder Programma vindt u de gehele line-up en onder Eten & Drinken alle horecaondernemers die tijdens het Preuvenement hun lekkerste hapjes en drankjes aan u presenteren op het festivalterrein.

Op dit moment kunnen we alleen maar afwachten. Na 13 augustus bekijken we opnieuw de situatie en zullen we eventuele beperkende maatregelen met u delen (bijvoorbeeld het eventueel verplicht tonen van een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs bij de ingang).

Een fijne zomer gewenst en hopelijk tot ziens op 28 & 29 augustus!