Preuvenement Box

Waarom de Preuvenement Box?
In samenwerking met alle Assense horeca-ondernemers – die al stonden te trappelen om hun culinaire uitspattingen live aan u te presenteren op het Preuvenement – ontwikkelen we speciaal voor deze coronabestendige editie een Preuvenement Box. In deze Box zitten lekkernijen van alle horeca-ondernemers die normaal gesproken tijdens het Preuvenement met een standje in de Gouverneurstuin of op de Brink staan. Door de Box te bestellen kunt u proeven aan allerlei lekkernijen die Assense horeca te bieden heeft, natuurlijk onder het genot van de livestream Preuvenement aan Huis waar u kunt proeven aan alles wat de stad op cultureel gebied te bieden heeft.

Hoe werkt het?
U stelt de Preuvenement Box zelf online samen uit een verzameling van de lekkerste hapjes. Als u in Assen woont, kunt u de Box laten bezorgen. Zelf afhalen kan ook. Bezorgen en afhalen geschiedt alleen tijdens Preuvenement aan Huis op 29 & 30 augustus.

LET OP: de Preuevenement Box is online te bestellen via de webshop op deze website vanaf 1 augustus tot uiterlijk 26 augustus óf zo lang de voorraad strekt.

In de box zit ook een Bingokaart verstopt. Let op de trekkingen in de live-uitzending, speel mee en maak kans op een volledig verzorgd Preuvenement Assen 2021 of één van de andere prijzen.

ook lekker