Podium Zuidhaege

Aan Zuidhaege 2, vlak naast de Gouverneurstuin is Podium Zuidhaege gesitueerd. Het andere podium waar beginnend en gevorderd talent samenkomen en er ruimte is voor experiment. In het pand kun je lessen volgen in elk denkbare kunstdiscipline: van ballet tot houtbewerking, van harples tot koorschool. Podium Zuidhaege programmeert het jaar rond in de twee theaterzalen en het gezellige Theatercafé, waar je overdag neer kunt strijken om te flexwerken of gewoon een kopje koffie kan drinken.

Zoals elk jaar presenteert Podium Zuidhaege haar nieuwe seizoensprogramma tijdens het Preuvenement Assen. Op het Vijverpodium komen meerdere kleine presentaties voorbij van artiesten die later in het jaar in Podium Zuidhaege geprogrammeerd staan. Dit jaar serveert Podium Zuidhaege ook een aantal van haar lunchhapjes op het Preuvenement.

Kom proeven!

Podium Zuidhaege heeft een foyer en gezellig Theatercafé waar je (ook zonder voorstellings- of lesbezoek) kan gaan zitten voor een lekkere cappuccino of een lunchhapje. Het Theatercafé is tijdens openingstijden ook vrij toegankelijk voor flexwerkers. Tijdens het Preuvenement kunt je bij de stand van Podium Zuidhaege terecht voor:

  • Italiaanse Panini’s
  • Diverse Smoothies 
  • Frappé (ijskoffie)

www.podium-zuidhaege.nl

ook lekker