Gezocht: beeldmateriaal vorige edities

do 25 jun

De organisatie van Preuvenement Assen – dit jaar omgedoopt tot Preuvenement aan Huis – roept mensen op om beeldmateriaal van eerdere edities van het Preuvenement in te sturen. Een selectie van deze unieke filmpjes wordt uitgezonden tijdens de livestream ‘Preuvenement aan Huis’ op 29 & 30 augustus.

De livestream Preuvenement aan Huis is een mix van muzikale acts, verhalen, live cooking en interviews met gasten. Culturele ondernemers en artiesten die aanstaand seizoen geprogrammeerd zijn in Assen, geven tijdens deze livestream een kort voorproefje. Daarnaast kijkt de organisatie ook nog even terug op de voorbije edities van het Preuvenement in de Gouverneurstuin, daarvoor zoeken zij uniek beeldmateriaal van bezoekers.

Filmpje insturen

Was u bij dat legendarische optreden of kleine pareltje en heeft u dat vastgelegd op film? Mail het uiterlijk 5 juli naar info@preuvenementassen.nl o.v.v. ‘Beeldmateriaal Preuvenement’ en wie weet ziet u de opname terug tijdens de livestream op 29 & 30 augustus 2020.

Live vanuit De Nieuwe Kolk

Preuvenement aan Huis wordt opgenomen in Theater De Nieuwe Kolk. De optredens zijn live te volgen via een stream, thuis vanaf de bank. Vanaf augustus zijn er een beperkt aantal kaarten beschikbaar om aanwezig te zijn bij deze live-opnames. Houd de website www.preuvenementassen.nl in de gaten voor meer informatie over de line-up, de kaartverkoop en de verkoop van de Preuvenement Boxen.