Wandelroute: mini-optredens downtown

Zondag Kunst

Brinkpodium
zo28

Brinkpodium

Even ontsnappen aan het festivalgedruis? Loop mee met de wandelroute door het centrum van Assen en laat je verrassen door 3 mini-optredens downtown. In deze korte wandeling loop je langs drie korte optredens met taal, theater en dans.

De route loopt langs drie verrassingslocaties met…:

 • “Iets met Odysseus”: een korte verteltheatervoorstelling over verveelde goden en listige streken, door 3 spelers van de vooropleiding van Garage TDI:
  Odysseus reist van eiland naar eiland en beleeft daar allerlei avonturen. Tot hij op een dag in aanraking komt een eenogige reus: de cycloop Polyphemos, zoon van de zeegod Poseidon. Daar is Poseidon niet blij mee. Hij gaat naar zijn broer Zeus om te klagen over Odysseus, maar de godin Athene neemt het juist op voor Odysseus. Zeus is niet geïnteresseerd… Totdat Athene en Poseidon hem overhalen om mee te spelen in het verhaal van Odysseus en de
  Cyclops. (Spel: Sven van der Neut, Imara Cheizoo en Carmen Brouwer;
  Regie: Tim Verbeek en Roel Tichelaar).
 • Spoken word door de taalartiesten van Kunstbende Drenthe:
  Van mooie rijm tot gedichten die je doen nadenken tot rake teksten. Evelien Husselman, Leah Molenaar, Salomé Venema en Wolliewohl Junior halen alles uit de kast om je te doen verwonderen met hun zelfgeschreven woorden!
 • Dansshow door Jan Postema Dansstudio

Deze cultuur wandelroute start bij het info/muntverkooppunt op de Brink. De wandelroute is gratis, maar let op: er kunnen maximaal 30 bezoekers per wandeling mee. Vol=vol

Starttijden op zat. 27 en zon. 28 augustus:

 • 14:00 uur
 • 15:00 uur
 • 16:00 uur

Duur: +/- 1 uur