Voorverkoop muntjes Preuvenement Assen

Zoals elk jaar gaat er een beperkte oplage muntjes voor het Preuvenement Assen in de voorverkoop. Op maandag 12 augustus om 12:00 uur start de voorverkoop en loopt door zo lang de voorraad strekt. Er zullen 10.000 munten verkocht worden voor €1,00 per stuk in plaats van de normale prijs van €1,25 per stuk. De voorverkoop van de munten vindt plaats in de VVV Assen (Marktstraat 8-10, Assen). Op=op!

Update 20/8: de muntjes zijn UITVERKOCHT. Tijdens het Preuvenement koop je muntjes voor 1,25 euro per stuk bij de muntjeskassa.

De munten gelden tijdens het Preuvenement Assen op 24 en 25 augustus 2019 als betaalmiddel voor alle horeca. De Gouverneurstuin, de Brink en alle daarin geplande optredens zijn gratis toegankelijk.

Programma 2019
Dit jaar zullen onder andere The Kik, Pé & Rinus, Georgina Peach en Thijs Boontjes hun opwachting maken op het hoofpodium DNK/Sligro stage. Aan de andere kant van de tuin kunnen liefhebbers van lokale artiesten hun hart ophalen bij het gezellige Drenthe/ Zuidhaege stage. Zo treden hier onder andere Törf, What the Funk, The Woodies en het Puellae kwartet op. Nieuw dit jaar is het uitgebreide aanbod voor jongeren op de Brink. De zaterdag staat daar in het teken van ‘Welcome tot he Playground’ een programma samengesteld door ICO Kunst & Cultuur, met optredens van Kunstbende finalisten een dancebattle en theateroptredens van Garage TDI. Op de zondag zal de Brink ruimte bieden aan het Open Podium waarop lokaal talent zich kan presenteren. Ook zijn er het hele weekend allerlei activiteiten voor kinderen.

Culinair aanbod
Overal verspreid in de Gouverneurstuin én op de Brink zullen horeca ondernemers uit Assen en omstreken hun lekkerste hapjes en drankjes serveren. Voor de echte fijnproevers of de lekkere trek: er is keuze uit een gevarieerd aanbod. Lekkere koffie van Fox Barista, speciaalbier bij Zusjes de Boer, een ambachtelijke kikkererwtenburger van Het Smaeckhuys, heerlijke Portugese hapjes van Mr. Portugal of proef eens aan de Roemeense keuken bij Ponderosa. De gehele menukaart is de vinden in het programmaboekje, verkrijgbaar bij de VVV Assen en tijdens het evenement. Alle consumpties worden betaald met consumptiemunten, verkrijgbaar in de voorverkoop zolang de voorraad strekt én bij de muntenkassa’s tijdens het evenement.

Meer informatie over het Preuvenement Assen vindt u op www.preuvenementassen.nl of via de Facebookpagina: www.facebook.nl/preuvenementassen