praktische informatie

Preuvenement & Corona

In 2020 is het Preuvenement Assen in verband met de coronacrisis omgedoopt tot de coronabestendige versie ‘Preuvenement aan Huis’. Dit streamingsfestival zenden we live uit vanuit De Nieuwe Kolk op de oorspronkelijke festivaldata: 29 & 30 augustus 2020. Er is een beperkt aan kaarten beschikbaar om live bij de uitzending aanwezig te zijn. Het gros van de ‘bezoekers’ zal dit jaar het festival vanaf de bank beleven.

Line-up 2020

Half juli 2020 zal de volledige line-up van het Festival op onze website te vinden zijn onder ‘Programma’. Nu al nieuwsgierig? Kijk op onze Facebookpagina voor een tipje van de sluier.

Tickets liveshow

De tickets voor de liveshow van ‘Preuvenement aan Huis’ zijn vanaf augustus 2020 te koop via de kassa van De Nieuwe Kolk. Je koopt een ticket voor een bepaald tijdsslot. In juli maken we het volledige programma bekend op onze website.

Bestellen Preuvenement Box

In augustus 2020 zal de voorverkoop van de Preuvenement Box starten via www.preuvenementassen.nl zo lang de voorraad strekt.

Bezorging Preuvenement Box

Als u online een Preuvenement Box heeft besteld en u woont in Assen, dan bezorgen we deze op 29 of 30 augustus bij u thuis. Woont u buiten Assen en wilt u toch graag een Box bestellen? U kunt de Box op 29 & 30 augustus ook afhalen. Let op: Preuvenement Boxen zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en bezorging en afhaal geschiedt alleen op 29 en 30 augustus 2020.